Ridpremiär!

De senaste dagarna har varit fulla av aktivitet =) kanske för mycket för en liten bebis som Nils, men han har sovit gott på nätterna.
Igår började vi dagen klockan 8 med ett bad för Nils som spydde på skötbordet och fick håret fullt av spy... Efter frukost åkte lilla familjen till Maxi och handlade. Vi hittade en pyjamas och ett par mörkblå mysbyxor till Nils som hade lite ont om kläder i rätt storlek. Han växer så fort! Vid 13-tiden kom faster Annie, kusin Arvid och hans farmor Agneta och fikade. Nils fick fina kläder av Agneta och en hel kasse med lånekläder av Arvid. Perfekt! Vi som missade när Nils gick från storlek 56 till 62.. Nu behöver vi inte handla så mycket =D Bara lite...
Senare på eftermiddagen promenerade jag och Nils (ja, Nils låg mest och sov i vagnen...) till stallet. Det tog 45 min, vet inte hur långt det kan vara.. Vi förberedde mat och tog fram Loppans grejer innan Henrik kom och tog hand om Nils. Jag hämtade Loppan och gjorde iordning för ridning! Spännande! Loppan har haft kot- och hovledsinflammation så hon har vilat många veckor och jag har ju inte ridit sen i januari när jag ramlade av i v 19-20 av graviditeten... Loppan var taggad!  Men det gick bra! Skrittade henne i paddocken och det kändes precis som vanligt.
När vi hade varit hemma och matat lille Nils åkte vi vidare till Millegarne och hälsade på Helena, Julia, Annika och familjen Svensson. Kollade på alla fina hästar och fick se Julia rida Aprikos. Mycket trevligt!

Idag ska jag och Nils ta det lugnt... Vi ska gå på promenad strax och i eftermiddag är det städning i stallet. Imorrn blir det besök på bvc på förmiddagen. Tror att lillkillen väger ca 6, 5 kg nu =)

Nu börjar han bli otålig..
Ha det bra alla!
KRAM

Nils <3

Nu är det bestämt! Vår älskade son ska få heta Nils. Hoppas att han blir nöjd med det =)

Nils har nu hunnit bli 6 veckor gammal. Han firade sin enmånadsdag hos sin farmor och farfar där det bjöds på hamburgare och sen tårta. Annars har vi varit på besök i Värnamo, haft besök av mormor och Sven, varit på Ikea, varit på utflykt med båten, varit hos Loppan och på Millegarne mm mm...

Sist vi var på bvc vägde Nils 5690 g. Vi har själva försökt mäta honom och fick det till ca 62 cm, på bvc mäter de inte förrän på tvåmånadskontrollen. Han följer kurvan fint tydligen, men ligger en bit ovanför. En stor kille vi har!

På måndag börjar Henrik jobba. Det blir tomt utan honom men vi ska nog lyckas fördriva tiden jag och Nils. Vi får se till att njuta av ledigheten, tiden går nog fortare än man tror och vips så ska man börja jobba igen...

Nu sover Nils och jag och Henrik ska passa på att städa lite. Ha det bra allesammans! Kram


Tupplur med mamma i trädgården


Cooling!


Tittut!


I den nya flytvästen


Fika med farmor och farfar på en ö i skärgården


Det blev kallt framåt kvällen och alla stickade kläder åkte på! Mormor
har stickat kofta och mössa och gammelmormor i Värnamo har stickat
strumpor

RSS 2.0