v. 22

Hej på er!

Hemskt var det härjar i magen! Det lilla pyret har nog mycket energi men mamma börjar bli orolig att det blir en boxare som kommer ut och inte en ryttare =O Nä, så hemskt farligt skulle ju inte det vara. Jag ska inte bli en mamma som tvingar mina barn att rida bara för att jag är en hästtok =D Gissar att det kommer bli en och annan häst - och biltävling under de första åren... innan det lilla pyret själv kan välja vad h*n vill och inte vill, sen får vi se.

I helgen kommer den blivande mormodern med familj på besök & då ska vi bl.a kolla på barnvagnar på Babyproffsen. Det ska bli roligt! Har precis snackat med Anette som hade några förslag på vagnar. Hon har fem stycken som kompletterar varandra. Vi får väl börja med en... sen kanske det blir fler. Kanske kanske blir det ett litet klädesplagg i helgen.. är så sugen på att handla! Egentligen tycker jag att det är tidigt men bara ett plagg..

Det är inte så långt tills kusinvitamin tittar ut. H*n är ju beräknad till slutet på april. Men när vi har kommit dit så är det bara 7 veckor tills det lilla pyret kommer! Gode tid.. de säger att det går fort & det kommer det säkert att göra..! Roligt och spännande!

Har en inte-så-fin bild på magen i v. 19 som jag visar, ska ta en ny så fort pappan Henrik kan hjälpa mig.

Ha det bra!
Kramar från oss


En liten vilde!

Nu har vi gått in i vecka 21 och i några veckor har det lilla pyret gjort sig till känna genom små lätta fjädersparkar. I helgen har h*n dock fått lite mer styrka i ben och armar och håller på nästan hela tiden. Sover gör h*n tydligen när jag är uppe & går. Även Henrik har kännt en spark nu!

I helgen ska vi åka till Ikea och Bauhaus i Kalmar för att handla till badrumsrenoveringen. Tänkte även kika lite på en byrå för det lilla pyrets kläder. Vill så gärna handla massa roliga bebisprylar men får nog hejda mig ett tag till. Är rädd att något ska gå fel och att vi står där fullt utrustade men utan bebis... usch hemska tanke.

Annars knallar det på som vanligt. Har haft ont av min ischiasnerv, varje dag, mer eller mindre. Vissa dagar hugger det ordentligt. Tror att det beror på att jag lyfter mer på jobbet nu än förut. Jag skulle vilja jobba ganska långt fram i vår men kanske skulle man kolla upp om man kan få sista månaden hemma...hade inte varit fel. Kan nog sysselsätta mig skulle jag tro.

Vi hörs snart igen!
Kram Jenny

RSS 2.0