Snöskottning

Idag har jag och Nils varit hemma. Vi har packat upp efter helgen och sorterat kläder. Vi har städat litegrann och varit ute på promenad. I eftermiddags skottade vi lite på garageuppfarten.. tung, blöt snö.. Nils fick sitta på en filt i den djupa snön, det tyckte han var riktigt mysigt =D





Ha det bra!
Kramar

Jul och nyår 2010-2011

Hej på er!

Nu har lille Nils fått vara med och fira både jul och nyår! Hans första jul någonsin kunde fått firats på sjukhus... Det började med att hela familjen åkte upp till Värnamo i två bilar, en med släp och en liten Loppan-häst. Loppan skulle flytta till min syster. Det var riktigt dåligt väglag men det gick bra, tog dessvärre 4 timmar att komma fram.. men Loppan stod så snällt. Nils åkte med Henrik och hade en paus i Alvesta då han fick ny blöja och gröt.
När Loppan var på plats åkte vi till mamma/mormor och sov, väldigt trötta.. Därefter följde ganska hektiska dagar med julbak, mockning, julklappsshopping, hö-hämtning mm.. Vi var på resande fot nästan hela tiden. Så på tisdagen när vi hade varit i Jönköping på förmiddagen och sedan stressat till Kvantum för att sedan stressat till Loppan.. så började det domna i min högra arm.. Skyndade att sätta Nils i bilen och starta för att han skulle sitta i säkert förvar om jag skulle tuppa av.. Ringde mamma när det började domna i munnen, kunde inte få fram några meningar. Jag fick bara fram enstaka ord. Jag klarade att köra till mamma på jobbet som tog över och körde mig till akuten. Det domnade i benet, magen.. och det togs många prover och de röntgade även huvudet. Till slut ville de lägga in mig för att de hittat något avvikande på röntgen. Men till slut fick jag iallafall åka hem (till mamma) över natten. Henrik kom en dag tidigare och dagen därpå tog de nya prover på mig och gjorde ultraljud på hjärtat. Jag fick även den natten sova hemma. Skönt det! Var på sjukhuset hela dagarna och trodde inte att jag skulle hinna handla mina sista julklappar.. Tredje dagen, den 23 december gjorde de en ny röntgen på huvudet med kontrast. Var inne i den hemska, trånga tunneln i 18 minuter.. kändes som en evighet! Kändes också som en evighet att vänta på svaret. Vid 15-tiden kom läkaren och berättade att de inte sett mer än en liten förkalkning på röntgen. Jag blev då en fri kvinna igen =D Jag skulle bli kallad för vidare utredning till Karlskrona sjukhus vid ett senare tillfälle. Jag, Henrik och Nils sprang en runda på stan och lyckades få tag på alla klapparna.

Julen blev kanon! På juldagen åkte vi hem för att på annandagen fira jul med Henriks släkt. Mellandagarna gick i rasande fart, minns knappt inte att vi hade några mellandagar i år överhuvudtaget…

Nyår firades hos Ida, Daniel, Calle och Anna. Ninni, Ola, Hanna och många fler var där. Mycket trevligt och mycket god mat. Nils firade på sitt egna lilla sätt. Han åt lite gröt, han sov, åt ”mamma-mat” och dansade. Han lånade ett par hörlurar och var med ute och tittade på raketerna några minuter, därefter gick han in med mamma och firade vidare med hunden Disa.

Lille Nils växer för varje dag som går. Han är nu ca 70 cm lång och väger 9410 g. Han äter numera två-tre mål med gröt och middagsmat om dagen. Han vänder sig och rullar i sängen på nätterna och går runt i sin gåvagn om dagarna. Han är nästan alltid nöjd och glad! När vi är i affärer så skrattar och flörtar han med alla som passerar.

Nu ligger han här i soffan och sover sitt förmiddagspass. Lille goe Nils! Jag älskar dig så!

Ha det bra alla!

Lämna gärna en kommentar!

Kramar Jenny och Nils


RSS 2.0